torstai 11. maaliskuuta 2010

Treenejä

Treenikuulumisia kiireiden keskeltä.

Ypäjän maajoukkueleiri sujui hyvin, nyt onnistui rataesteidenkin hyppääminen paremmassa laukassa ja etäisyydetkin alkoi löytyä. Ekana päivänä oli "koulua esteillä" eli pikku jumppaa ja hevosten perusliikkumista ja sitä RYTMIN löytämistä.. Toinen päivä oli ihan kunnon rataharjoitus, veryttelyn jälkeen hypättiin ihan täysimittainen rata tehtävineen. Kivaa oli ja oma ratani näytti kuulemma oikein positiiviselta.

Lisäksi hikoiltiin kuntotestissä, (ihan kaikkea en saanut tehtyä edelleen poikkinaisella solisluulla) joka sujui kaiketi ihan kohtuullisesti.

Kuun vaihteessa lähti Candy-poni joka ehti hyvin oppia kaikissa askellajeissa liikkumisen, maastoilun ja pikku esteiden hyppäämisen. Toivotaan että se pysyy kilttinä myös kotona omistajansa kanssa! Sh ratsutettava "Olka" on myös myyty mutta jää vielä maaliskuun ajaksi opiskelemaan.

Jilla, Alecey ja Careless käväisivät viime viikolla Teivon klinikalla. "Mini" sai röntgenkuvauksen (ja todettiin oikein terveen näköiseksi), Jillalle ja Aleceylle tehtiin vähän perusteellisempi tarkastus. Alecey vaikutti oikein hyvältä, Jilla melkein hyvältä.. Sen kanssa päädyttiin että käydään tekemässä varonvuoksi pientä perushuoltoa huhtikuun alussa hyvissä ajoin ennen kisareissua.

Viikonloppuna meillä pidettiin Sepon estetreenit, omista hyppäsi Ranetto, Ludwig ja Helmi. Jilla ja Alecey tekivät molemmat päivät kouluratsastusta. Niiden kanssa harjoiteltiin oikeaoppista perusliikkumista. Kakkuakin saatiin kun muutama kuski käväisi maneesinpohjassa estetunneilla, eikä ollut muuten kaukana minultakaan.. Luigi oli aika innokas ja esitti muutaman pukkisarjan.

Tulevana viikonloppuna käväistään vielä osan kanssa Ypäjällä hallimaastoestetreenissä ja osa hyppää sunnuntaina Niihaman kansallisissa estekisoissa. Tänään kävin maastoilemassa ja oli kyllä niin kevään tuntua ilmassa. Ihanaa!! :)


Helmi taitavana irtohypytyksessä. Kuva Karoliina Järvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti