tiistai 23. helmikuuta 2010

Treeniä ja kisakauden suunnittelua..

Ainainen kiire tuntuu vaivaan, niinkuin kuulemma muitakin.. Vauhdikasta menoa,niin että ei itsekään meinaa mukana pysyä! Adamin viimeinen treeni Piikkiössä meni mukavasti; Jilla ja Alecey toimivat hyvin, Careless super (niinkuin aina :), Ludwig selviytyi hienosti vaikka olikin kovilla kuntonsa puolesta ja uuden Raneton selässä olin kuin kotonani!

Ranetto saapui siis juuri ennen valmennusta; Cajus on loukannut itsensä ja on muutaman kuukauden saikulla. Rane on toistaiseksi käytössä ja sitten mietitään sen tulevaisuutta. Tosi mukavasti se tuntuu sopivan oman satulani alle, se on juuri sopivan kokoinen ja ratsastettavuudessa on paljon samaa kuin Jillassa.

Piikkiössä suunniteltiin kisakalenteri uusiksi, ajatuksena sopivista "valmistelu" kilpailuista (taso, pohjat, radat jne.) kaudelle. Reissusta tulee pitkä, mutta lennämme itse taas Suomeen muutamassa sopivassa välissä.

Näillä näkymin Adam tulee vielä kertaalleen tänne valmentamaan, niin että treenit on meillä kotona. Jos on innokkaita ratsastajia tulemaan mukaan valmennukseen tai ainakin katselemaan niin ottakaahan yhteyttä (yhteystiedot löytyy kotisivuilta!)!

Viime sunnuntain kisat Niihamassa oli peruttu kovan pakkasen vuoksi, joten sain itselleni yhden vapaapäivän. Oli aika mukavaa pysytellä sisätiloissa! Ohjelmaa ja treenejä on niin paljon että ykköskisaratsut saavat kotona melkein vain palauttavia harjoituksia, muita sitten voi treenata reippaammin. Laukkaharjoituksia on pikkuhiljaa aloiteltu, kunhan vaan pakkaset pysyisivät kurissa. Ratsutettavat ovat edistyneet hienosti, varsinkin meidän sh "Olka" on yllättänyt kaikki positiivisesti. Ja irtohypytyksessä se oli ihan huippu! Täytyy taas todeta että hevosten kanssa työskentely on tosi mielenkiintoista ja kivaa. Torstaina on lähtö Ypäjälle, ohjelmassa on esteratsastusta ja ratsastajien kuntotestit. Kuinkahan siinä käy..? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti