maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kisafiiliksiä..

Viime estekisojen jälkeenkin on jo ehditty ahkeroida. Meillä pidettiin kotona harjoituskisat (15.3.) missä hyppäsimme kaikki muut hepat mitkä eivät olleet Niihamassa mukana. Kaikki suoriutuivat oikein hyvin, varsinkin Tiinan (meidän hieroja) nuori ori Loyal näytti Akin ratsastamana todella hyvältä ja kyvykkäältä.


19.-21.3. oli Ypäjällä maajoukkuetreenit, tällä kertaa mukana oli Jillaroo ja Ranetto. Perjantaina tehtiin koulurataharjoitus, lauantaina rataesteitä ja sunnuntaina hallimaastoestetreeni. Jilla on tällä hetkellä todella hyvän tuntuinen ja teki kaikki päivät superhienosti. Varsinkin melko vaativalla "maastoradalla" olimme yhdessä kuin kotonamme, tehtävät tuntuivat helpoilta ja sujuvilta. Raneton kanssa oli vähän enemmän tekemistä mutta yhteistyömme paranee koko ajan. Kuntoa ja sitä ikuista perusratsastusta tarvitaan lisää.. Lauantaina jalkauduinkin kertaalleen ja sain tarjota illalla kakkua koko joukkueelle!

Sunnuntaina käväistiin Pälkäneellä koulukisoissa ja oli tosi mukava (vaikkakin hyvin pitkä) päivä. Ekassa luokassa sekoilin Jillan kanssa unohtamalla radan (!) ja tekemällä pari rikkoa. Ranetto sen sijaan nappasi heti sijoituksen. Toisessa luokassa homma parani entisestään, Jilla voitti ja Ranetto oli toinen, ei hassumpaa! Tiimi teki taas mallikasta työtä, Aki ja Jenna ottivat myös sijoitukset ja Aki luotsasi myös Helmillä sen elämän ensimmäiset koulukisat. Se teki tosi hyviä pätkiä ja myös tosi hyviä rodeoita.. Tuomarit arvostivat oikein ääneen kuskin taitavuutta ratsastaa tätä hevosta ja pysyä sen selässä. Myös pari valmennettavaani nappasivat luokista voiton ja sijoituksia joten mukavalta näyttää. Milka ja Vilppu hoisivat hevosia ja väleissä ehdittiin syödä pullaa, juoda kahvia ja seurata kisoja. Kohta alkaa oikeatkin kisat lähestyä, enään muutama viikko reissuun! Huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti