maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kesätouhua

Säät suosivat ja tallilla on ollut kova tohina; kesäleirit ja kurssit pyörivät, hevosten kanssa ollaan tultu ja menty. Ja tallin kunnostustyöt ovat mukavasti edistyneet. Tarhojen uusinta on saatu alkuun ja tallista maneeseineen on jo melkein puolet maalattu.

Juhannuksena käväisimme Tervossa juhannuksen vietossa ja samalla tehtiin vaativa A:n kenttäkilpailu. Jilla ja Rane olivat mukavasti sijoilla 1. ja 2. (!!) koulun jälkeen, mutta rataesteet eivät menneet ihan putkeen.. Rane pudotti muutaman puomin ja Jillaan laitoin liikaa painetta kuultuani runsaasti tulleista yliaikavirheistä,ja taas tuli puomeja alas. Aki ja Alecey taisivat tehdä kilpailun ainoan nollan rataesteiltä ja siirtyivätkin johtoon. Maastossa hepat tekivät kuitenkin hyvät radat ja Jilla nousikin hienosti toiseksi.

Helmin ja Skumpan kanssa on käyty maastotreeneissä ja Ypäjän harjoitusderbykisassa, missä molemmat suoriutuivat tehtävistä hienosti. Sunnuntaina on vuorossa ekat kenttäkilpailut Keravalla, missä Helmi sijoittui hienosti 6. sijalle!

Tallissa on myös uusi 4vuotias ratsutettava kenttähepan alku, ja se on vaikuttanut oikein mukavalta tapaukselta. "Vanhat" hepat huilivat muutaman viikon maastoilemalla ja tekemällä kevyttä palauttavaa liikuntaa. Sen jälkeen onkin Keravalla pidettävä maajoukkueleiri ja pikkuhiljaa aloitellaan valmistelut PM-kilpailuja varten. Toivotaan että aurinkoiset säät jatkuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti