keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Adamin valmennus


Vuoden ensimmäinen Adamin valmennus takana, tuloksena hieman väsyneitä, mutta tyytyväisiä hevosia ja ihmisiä :)Lauantaina teimme päivällä kilpailukauden suunnittelua sekä kävimme läpi uusia kouluohjelmia. Kaikki on uusittu (1*,2* 3*), ja ehkä hieman lisätty vaikeusastetta. Niihin kannattaa tutustua hyvissä ajoin.

Ratsastuksessa pääpaino oli istunta, tasapaino, rytmi ja suoruus, kaikissa lajeissa. Lauantain esteympyrä tehtävät suoristuspuomeineen aiheutti yhdelle jos toiselle harmaita hiuksia.. Kaikki kuitenkin selviytyivät ja sunnuntaina kaikki hevoset näyttivät tosi hyviltä!


Nekkukin kävi näyttäytymässä Adamille, se on nyt tehnyt ravityöskentelyä ja ekoja laukkojakin. Sen viikko-ohjelmassa on ollut neljä kertaa ratsastusta käynnissä ja ravissa, yksi maastokävely hangessa, yksi vesimattotreeni ja yksi vapaa tarhassa. Perjantaina on seuraava tarkastus Tampereen hevosklinikalla, ja sitten tehdään taas uusi suunnitelma.Ensi viikonloppuna on vuorossa maajoukkuevalmennus Ypäjällä, lauantaina rataharjoitus esteillä ja sunnuntaina kouluratsastusta. Tässä välissä Benjillä on kaksi päivää maastokävelyä ja keskiviikona vesimattoreeni. Torstaina hyppään Karin (Nevala) kanssa ja perjantaina on kouluratsastuspäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti