perjantai 26. syyskuuta 2014

Talvi tulossa

Viimeiset kilpailut on tehty, ja kilpailleet hevoset aloittivat ansaitun maastoiluloman. Paljon on taas tapahtunut, tässä viimeisimpiä kuulumisia:

- junioritiimimme Tuike Laaksonen, Anni Rissanen ja Renja Aarnio tekivät hienot suoritukset SM-kisoissa, Renjan napatessa myös mitalin!

- Nabucco on palannut omistajiensa luo Saksaan, ja sen tulevaisuus on vielä avoin

- lahjakas nuori herramme Espino on saanut uuden omistajan, toivomme onnea ja menestystä kilpauralle!!

- New Orleans (Narvik) kuntoutuu tällä hetkellä Laukon hevoskuntoutuskeskuksessa, ohjelmassa mm.vesimatolla polskuttelua

- Benjini napsi vielä pari sijoitusta estekilpailuista, ja kävi Ruotsissa starttaamassa CIC** kilpailun. Päänvaivaa aiheutti uusittu, melko kimurantti kouluohjelma.. Siitä selvittiin, mutta maastoradalla Benji oli niin villi ja vahva että saimme harmittavat ohimenot yhdistelmätehtävillä. Pääsimme onneksi harjoittelemaan kisojen jälkeen, mikä sujui onneksi hyvin!

Seuraavaksi ohjelmassa on hevosten tsekkaus Teivon hevosklinkalla, fysioterapeutti Tuulia Luomalan hoito,maastoilua ja vesimattotreeniä Laukossa. Lisäksi aloitamme suunnittelemaan talvitreeniohjelmaa hevosille (ja myös itselleni!) ja seuraavan kauden tavoitteita. Ja pidän ehkä myös pienen loman!

Suunnitelmissa on myös Jillaroon varsan "Julien" kotiuttaminen Suomeen ja koulutuksen aloittaminen -se vasta on jännittävää!! Alulla on myös vielä yksi pikku Jilla, toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

Kirpakkaa syksyä!


***'

Tuija valmentaa syksyn aikana myös pääkaupunkiseudulla! Tervetuloa treenaamaan Stall Sjöuddin lämpöeristetylle maneesille 27.9, 11.10, 8.11 ja 29.11. Valmennuksia voi tulla myös katsomaan!

Lisätietoja valmennuksista ja ilmoittaumisohjeet >>

***
Keskiviikkona 24.9 näimme Galaxissa jakson, jossa Tuija oli mukana kertomassa kenttäratsastuksesta. Katso jakso tästä!

1 kommentti: