maanantai 4. elokuuta 2014

Valmistautumista PM-kilpailuihin

Lapinlahden kilpailu sujui hyvin, sekä Napsu että Benji olivat erityisen hyvän tuntuisia maastoradalla. Kilpailun jälkeen hevoset saivat kevyemmän jakson, ja viime maanantai-tiistai olikin vuorossa Piia Pantsun viimeistelyleiri Keravalla.

Napsun kanssa oli hyvä fiilis kaikissa lajeissa, sillä on jotenkin tällä hetkellä kaikki kohdallaan. Benji oli normaalia vaisumpi, ja sitä päätettiin seurailla muutama päivä onko kaikki hyvin. Nyt se on ollut onneksi ihan oma itsensä -eli aina innokas ja hyväntuulinen!

Eilen kävin hyppäämässä Tampereen kisoissa molemmilla 120cm radan. Napsu oli tosi hyvän tuntuinen, ja hyppäsi sekä veryttelyssä että radalla tarkasti, ja myös ratsastettavuus oli erinomainen. Tällä kertaa kuski teki kaksi isoa virhettä perättäisillä esteillä ja tuloksena 8vp. Mutta pääasia että heppa on vireessä! Benji hyppäsi iloisesti ja tarkasti, saaden hienon sijoituksen 3./44.!

Nyt edessä pari kevyempää päivää, ja sitten hevoskohtaisesti viimeistely treenit. Ja tarkkaa terveydenhuoltoa! Benjiä tulee fysioterapeutti vielä tsekkaamaan keskiviikkona, luulen että sillä on pikku fiksattavaa lantion suoruudessa.

Kaiken pitäisi olla hyvin mallillaan, kiva päästä näiden poikien kanssa kisoihin!

Tuija

NORDIC BALTIC CHAMPIONSHIPS @ Kerava 8.-10.8.2014


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti