maanantai 30. syyskuuta 2013

Kisakauden päätöstunnelmia

Kenttäkilpailukausi on meidän kohdaltamme tältä vuodelta valmis. Nuoremmat hepat tekevät vielä joitain kisoja rataesteitä, vanhemmat ovat vähän kevyemmällä.

Hollannin kisareissu sujui pääasiassa hyvin, vaikka tulokset eivät tällä kertaa kovin kummoiset olleetkaan. Benji teki hyvän kisan ja Aki sai vietyä kunnialla läpi ensimmäisen CIC*** starttinsa Ibiksellä.

Napsu ei ollut parhaimmillaan, ainoa mihin olin tyytyväinen oli  Helvoirtin erittäin tekninen maasto (missä tein itse mokan vesiesteellä), sekä Bredan koulurata. Rataesteillä se epätyypillisesti pudotteli runsaasti ja Bredassa se ei enään tuntunut maastossakaan ihan normaalilta itseltään.

Kävimme Teivon hevosklinikalla ja Napsu sai perushuoltoa sekä löysimme mahdollisen syyn puomien pudotteluun; oikeasta takapolvesta löytyi polvikierukasta vanha vamma joka on ärtynyt. Nyt hoidellaan kuntoon ja sitten aloitetaan peruskuntoilu ja lihotuskuuri! Napsu onkin nyt viettänyt päivänsä laitumella..

Kokonaisuudessaan kausi on ollut hyvä, ja motivaatio treenaamiseen jo ensi kautta ajatellen on kova! Nuoret ovat erittäin hyvällä mallilla ja Napsun kanssa täytyy vielä vaan tarkemmin "kuunnella" hevosta ja seurata sen päivän kuntoa. Sille on suunniteltu myös erityinen kunto -ja ruokintaohjelma talveksi.

Iloista syksyä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti