maanantai 10. kesäkuuta 2013

Alkukesän kuulumisia


Kisakausi on jatkunut nyt täällä kotimaan puolella. Lapinlahdella mukana olivat kaikki hepat, ja kaikki suorittivat oikein hyvän tuntuisesti. Napsu teki tasaisen kisan, Benji voitti oman luokkansa ja Nekku johti koulun jälkeen ja hyppäsi erinomaisesti rataesteillä kunnes kuski jätti radalla esteen välistä, ja tuli hylätyksi..!! Se tekee nyt valmistelukisan Ypäjällä (11.6.) ennen Keravaa, jotta päästään maastoon keräämään rutiinia.



Nabucco starttasi Ypäjällä CIC** kilpailun viikonloppuna, ja olin tosi tyytyväinen! Koulurata ei ollut parhaitamme, mutta kuitenkin ihan kelpo suoritus. Rataesteillä hevonen on parantunut hurjasti, ja Napsu hyppäsi tosi hienosti. Mokasin itse yhden pystyn, ajauduimme kaarteessa liikaa ulos  ja en saanut valmistelua tehtyä ajoissa.

Maastossa Napsu tuntui paremmalta kuin koskaan! Ei liian vahva, keskittyi esteisiin, laukkasi hyvin.. Oli ihan mielettömän kivaa! Vedellä saimme harmillisen ohimenon, Napsu hyppäsi tapansa mukaan todella isosti A osan, jonka jälkeen olisi ollut 90 asteen käännös B osalle.. Ajauduimme ohi linjan ja olin auttamattomasti myöhässä. Sellaista sattuu, ja silti jäi hyvä fiilis! Napsu on tosi hyvässä vireessä!! On tämä mahtava urheilulaji. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti