tiistai 22. toukokuuta 2012

Takaisin kotona!

Eveswinkelin kilpailu sujui hyvin, Napsu teki tasaisia suorituksia ja nappasi ensimmäisen kv-sijoituksensa! Ensimmäistä kertaa se myös tuntui siltä että se maastossa tiesi mitä tehdään. Myös Ibis suoriutui hienosti ensimmäisestä CIC**-startistaan, oli kyllä poikkeuksellisen jännittynyt kouluradalla, mutta hyppäsi hyvin rataesteillä ja teki estevirheettömän maaston.



Juuri ennen kotiin lähtöä saimme myös tiedon että Jilla on saanut upean tammavarsan! Ehdimme käydä sitä katsomassa ja en olisi millään malttanut lähteä niiden luota pois.. Varsa on tummanruskea, erittäin pitkäjalkainen, kaunis ja rohkea! Molemmat voivat hyvin ja Jilla on upeassa kunnossa.



Pitkä taival kotiin sujui ilman mutkia, pojat (o. Benjini & o. Dublin) tulivat loistavasti toimeen keskenään ja matkustivat hyvin. Tallilla on laitettu heti tuulemaan, tarharemontti edistyy vauhdilla ja kesäsuunnitelmia on päivitetty. Napsu ja Ibis saa pienen hengähdystauon kilpailuista, "pikku pojat" sen sijaan kävivät jo maastoreeneissä ja starttaavat ensi viikonloppuna Ypäjällä.

Ihanaa kun tääläkin on jo lämmintä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti