perjantai 16. joulukuuta 2011

Kuulumisia

Ihana lämmin talvi jatkuu; ei ehkä niin kaunista mutta superkelit treenaamiselle! Nabucco edistyy ja vahvistuu viikko viikolta, ja se suoriutui mukavasti myös katsastusleiristä (toim. huom, Tuija ja Nabucco valittiin senioreiden B-renkaaseen). Ranetto (kuvassa) käy ensi maanantaina klinikalla ja sitten mietitään miten sen kanssa jatketaan. Oi Sisin "pääratsastajaksi" on siirtynyt groomimme Nina Lammi ja heidän yhteistyönsä on alkanut oikein mukavasti.



Käväisimme Saksassa pikavisiitillä ja Jillaroo lähetti kaikille terveisiä! Se näytti todella hyväkuntoiselta ja vireältä, mutta myös varsin pyöreältä..! Varsan (Duke of Hearts xx) pitäisi syntyä toukokuussa ja toivoisimmekin sille nimiehdotuksia.

Oikein mukavaa joulunaikaa!

Tuija ja hepat

2 kommenttia:

  1. Varsalle nimiehdotus: Jillaroo's Heart -sopii tammalle ja orille. Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  2. Sattumalta löysin tän blogin ja olikin kiva yllätys huomata, että Jillalle kuuluu hyvää ja uusi pikku-Jilla tuloillaan.

    Hoitelin ja ratsastin Jillaa, oisko ollut 2005 tai 2006, kun se oli Hkäällä Marjolla. Olenkin miettinyt, että mitä sille kuuluu ja hienoa nähdä, että se on ollut noinkin hyvässä kunnossa vaikkei enää mikään nuori neiti ole.

    Eli täältä päin lähtee myös Jillalle terveisiä ja toivottavasti tyttö pysyy vetreenä vielä vuosia =)!

    VastaaPoista