maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kisakauden avaus

Kauden ensimmäiset kilpailut sujuivat hyvin. Perjantaina Ypäjällä hevoset olivat jännittyneitä mutta tekivät rikkeettömät radat. Jilla jopa seisoi pysähdykset! Oli hyvä päästä ratsastamaan koulurataa ilman tulospainetta, pystyin itse ratsastamaan rennosti ja reilusti korjaamaan hevosia radalla. Kilpailuissa ratsastettiin samalla PM-katsastuksia ja kyllähän nämä meidän kenttähepat näyttivät vähän erilaisilta passagea liihottelevien kouluhevosten joukossa..

Sunnuntaina oli Niihamassa estekilpailu, ja olin tosi tyytyväinen siihen miltä hevoset tuntuivat. Raneton ratsastettavuus ja meidän yhteistyö on parantunut huimasti! Molemmat hepat ottivat yhden harmittoman pudotuksen ekassa luokassa, 120 perusradan molemmat hyppäsivät hienosti nollaa, toisessa vaiheessa tuli lankku alas. Olipa kivaa olla taas kisoissa näiden kavereiden kanssa!!

Vielä olisi edessä Adamin treeni, ensimmäinen päivä koulua ja toinen esteitä. Sitten tarvitaan muutaman päivän hengähdystauko. Koko viikoksi on luvattu aurinkoa, joten luvassa on mukavia maastäkävelykelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti