maanantai 10. tammikuuta 2011

Ja harjoittelu jatkuu..

Ensimmäiset Adamin treenit menivät mukavasti kylmästä säästä huolimatta,harjoitukset olivat taas kerran tosi hyviä ja saatiin ohjeita myös kotiharjoitteluun. Oli mukava kuulla että hevoset ovat edistyneet ja ovat hyvällä mallilla.


Myös ensimmäinen liitonleiri oli nyt tammikuun alussa ja sama meno jatkui sielläkin; hyvät treenit ja hyvää palautetta tämän hetken tilanteesta. Ranetto teki kaikki päivät ja Jilla kävi tekemässä vain koulutreenin. Rane selvityi mukavasti, vaikka paljon on työtä vielä edessä.. Jilla tuntui tosi hyvältä ja sen perusliikkuminen on entisestään parantunut. Eniten tekemistä taitaa olla laukanvaihdoissa ajatellen 3-tähden ratoja, ei ihan helppo homma yrittää muokata "estevaihdot" puhtaiksi.

Mukavaa oli huomata että porukka on innostunutta ja tuntuu tekevän tosissaan, ensi kauden kilpailusuunnitelmat kuulostivat tosi hyviltä!

Nyt alkaakin tulla valmennuksia ja ohjelmaa kevättä kohti lisää, viikon päästä jatketaan taas Adamin kanssa. Alkukauden kilpailusuunnitelmaa mietitään kasaan, laittelen heti kun saadaan lyötyä suunnitelmia lukkoon. Mukavaa kun pakkasetkin hellitti (ainakin hetkeksi), ei tunnu töiden tekeminen ihan niin rankalta. Jatketaan aherrusta ja odotellaan kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti