tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kauden avaus!

Kenttäkilpailukausi avattiin Ypäjällä 24.3. hallikisalla. Ratsastin itse Napsulla ja Nekulla, Aki otti Dublinin ja Benjin. Alku näytti lupaavalta, hepat tekivät erinomaisia koulutuloksia (Napsu 2. ja Nekku 3.) sekä hyppäsivät koko lauma hienot nollat rataesteillä.

Jotenkin meillä tuli lopulta vähän kiire, ja maastoradan kävelyyn jäi vain pieni hetki aikaa. Ja sitten nähtävästi alkaa talven kiireet tuntua.. Tein jotain mitä ei ole koskaan tapahtunut.. Ratsastin väärän radan ja vielä kahdesti!!! Ei taida olla keskittyminen ihan kohdallaan?? Samoin teki Aki Benjillä yhden ylimääräisen voltin kun ei ollut ihan varma mihin piti mennä seuraavaksi. Dublin sentään meni kaiken oikeassa järjestyksessä ja tuli hienosti toiseksi.

Keskiviikkona lähtö Saksaan, toivottavasti tulee oikeat hepat ja tavarat mukaan :)

Tuija

Kuvassa Nekku Adamin treeneissä 18.3. Kuvasta kiitokset jälleen Karolle, korppi.kuvat.fi :)

torstai 14. maaliskuuta 2013

Ypäjällä harjoittelemassa

Pikkupojat Benji ja Nekku retkeilivät ke 13.3 Ypäjälle harjoitusestekilpailuihin. Molemmat hyppäsivät 90 ja 105cm luokat 0-0 tuloksin. Pojat olivat innokkaita mutta kilttejä ja kivaa oli :)

P.S Kotisivuille lisätty infoa kevään/kesän maastoestevalmennuksista! http://eventingteamr.net!

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Pikakuulumiset


Treenit ovat sujuneet hienosti ja kaikki hevoset ovat päässeet mukaan maajoukkueleirityksiin. Kaikki (!!) ovat pysyneet kunnossa ja erityisesti yhteistyö Nekun kanssa on mennyt aimo harppauksen eteenpäin.

Laivaliput on varattu ja lähdemme Saksaan 27.3, eli ihan juuri kuten huomasin.. Aika paljon on vielä valmisteluja mitä pitäisi ehtiä tekemään. Yritän ehtiä vielä laittamaan kisapaikkoja ja päivämääriä kalenteriin. Ja sitten tietty kisakuulumisia reissusta!

Tuija